Varför ska ni välja oss?

Combined ShapeCreated with Sketch.

Från början till slut - vi finns här för dig

Planering

Vi påbörjar alltid våra projekt med ett första möte med dig som kund. Mötet handlar om dig och du ska känna dig hörd. Du berättar om dina byggdrömmar och vi vägleder dig med expertis till rätt lösningar för dig. Vi kartlägger allt som behövs göras, samt material och tidsplanering. Du ska få en detaljerad kartläggning av vad som ska göras.

Offert

Nu när vi vet vad som skall göras är det dags för oss att ta fram ett kostnadsförslag. Vårt mål är inte att vara en billig byggfirma på marknaden, vi tar rätt betalt för våra tjänster och expertis. Dessutom så handlar vi endast material av kvalité för att kunna försäkra oss att våra kunder får en bygglösning som håller resten av livet.

Färdigt

När arbetet är utfört så går vi genom hela arbetet och säkerställer att du är nöjd i varje moment. Skulle något inte vara som önskat så ser vi till att göra rätt och återgäldat det så att du ska bli nöjd. Vårt mål är att du ska ha ett leende på läpparna när du ser kvalitén och resultatet som vi erbjuder.Vi kommer se till att du blir en av alla våra nöjda kunder, vilket är väldigt många.

Vilka kunder jobbar vi med?

Privatpersoner

Vårt företag är med från planering till färdigställande av nyproduktion. Under hela planeringsstadiet är det oerhört viktigt att allt följer en röd tråd, och tack vare vår stora erfarenhet inom nybyggnation tar vi alltid höjd för att saker kan inträffa som gör att byggnationen försenas. Vi gör dock allt vi kan för att du som privatkund ska påverkas så lite som möjligt.

Bostadsrättsföreningar

Vi behöver bygga ännu fler bostäder i Sverige och vi är stolta att kunna bidra till den utvecklingen. När vi satsar på nybyggnation av lägenheter fokuserar vi både på miljö, kvalitet, kostnad och praktiska frågor. Det är dessutom mycket viktigt att alla nyproducerade lägenheter är tillgänglighetsanpassade så att alla kan bo i dem.

Företag

Det är inte bara lägenheter det behöver byggas fler av, utan vi satsar också en hel del på nybyggnation av villor samt radhus. Som företag vill ni kanske att det ska byggas för kommersiellt syfte. När vi bygger nya bostäder av den här typen tänker vi alltid på att ha miljö och kvalitet i första rummet. Bostäderna är väl isolerade för att klara det svenska klimatet och samtidigt har de effektiva uppvärmningssystem för att man inte ska frysa när det är kallt. De nybyggda radhusen och villorna anläggs på platser där det saknas bostäder samt där det finns stor efterfrågan. Bostäderna lämpar sig väl både för uthyrning men även för försäljning.