Nyproduktion

Nyproduktion

Vi hjälper både privatpersoner, företag och andra med nyproduktion av alla former av bostäder samt andra lokaler. Det finns mycket som är speciellt med just nyproduktion – inte minst för de personer som ska bo eller arbeta i fastigheterna för allra första gången.

Det är ingen annan som lagat mat, duschat eller liknande i fastigheten innan utan allt är helt nytt. Men att anlägga nyproduktion är också krävande, och vi ser till att alltid uppdatera våra kunskaper så du som kund kan känna dig trygg med att anlita oss.

Att planera nyproduktion

Vårt företag är med från planering till färdigställande av nyproduktion. Under hela planeringsstadiet är det oerhört viktigt att allt följer en röd tråd, och tack vare vår stora erfarenhet inom nybyggnation tar vi alltid höjd för att saker kan inträffa som gör att byggnationen försenas.

Vi gör dock allt vi kan för att du som kund ska påverkas så lite som möjligt.

Nyproduktion av lägenheter

I Sverige finns det en bostadsbrist i stora delar av landet. Det betyder att människor helt enkelt inte har någonstans att bo på grund av att allt för många vill bo på samma plats. Då är det viktigt att det byggs nya lägenheter.

När vi satsar på nybyggnation av lägenheter fokuserar vi både på miljö, kvalitet, kostnad och praktiska frågor. Det är dessutom mycket viktigt att alla nyproducerade lägenheter är tillgänglighetsanpassade så att alla kan bo i dem.

Nybyggda radhus och villor

Det är inte bara lägenheter det behöver byggas fler av, utan vi satsar också en hel del på nybyggnation av villor samt radhus. Det är inte alla som vill eller kan bo i en lägenhet utan de föredrar att bo lite mer eget.

När vi bygger nya bostäder av den här typen tänker vi alltid på att ha miljö och kvalitet i första rummet.

Bostäderna är väl isolerade för att klara det svenska klimatet och samtidigt har de effektiva uppvärmningssystem för att man inte ska frysa när det är kallt. De nybyggda radhusen och villorna anläggs på platser där det saknas bostäder samt där det finns stor efterfrågan på annat än just lägenheter. Bostäderna lämpar sig väl både för uthyrning men även för försäljning.

Att tänka på vid nyproduktion

När du kontaktar oss för att få hjälp med en nybyggnation kan vi hjälpa till med både planering, besiktning samt själva byggnationen. Vår firma har flera års erfarenhet av hur man bygger populära och omtyckta objekt i alla storlekar. Vi hjälper dig med allt du behöver tänka på kring materialval, plats för byggnationen och mycket mer.

Få en kostnadsfri Offert

Berätta för oss vad du behöver hjälp med så återkopplar vi snarast med en offert.