Ombyggnation

Ombyggnation

Det kan vara väldigt trevligt att bygga om lite i sin villa, lägenhet eller i sitt radhus. Det behöver inte vara stora renoveringar. Vi står redo att hjälpa till med både mindre och större varianter av ombyggnation och självklart ser vi till att alltid ha personal med rätt kompetens för ditt uppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss för hjälp med köksrenovering, renovering av tak, badrumsrenovering eller andra byggnationer.

Köksrenovering för praktisk matlagning

Att renovera köket kan vara en väldigt stor sak för den som lagar mycket mat. De flesta efterfrågar ett praktiskt kök som också är snyggt till utseendet. Vi vet hur viktigt det är med ett kök som fungerar – det är nämligen så att köket inte kallas husets hjärta för inget. I köket möts man, äter tillsammans, kanske gör läxor och mycket mer. Som byggfirma ser vi till att tillsammans med dig ta fram kostnadseffektiva lösningar som fungerar i praktiken och där materialen både är smarta, snygga och miljövänliga.

Takrenovering

Taket är utan tvekan den viktigaste detaljen på bostaden. Om taket är dåligt kommer hela huset snart att rasera i takt med att det drar, vatten kan läcka in och mögel löper stor risk att uppstå. Vi kan hjälpa till med renovering av alla sorters tak oavsett om du har plåttak, takpannor eller något annat material. Vår duktiga personal har erfarenhet av att arbeta med alla takmaterial och självklart byter vi även stolpar, läkt, hängrännor och annat som är i lite sämre skick.

Badrumsrenovering för tryggt vatten

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering från början till slut. All vår personal har erfarenhet av att arbeta inom säkert och tryggt vatten, och det gör att risken för vattenskador minskar avsevärt. Självklart lägger vi alltid pålitliga tätskikt så du kan använda ditt badrum precis så som du vill. När du anlitar oss för ombyggnation av badrummet diskuterar vi alltid med dig som äger bostaden eller fastigheten kring olika materialval, färger med mera så du får ett badrum du kan njuta av under lång tid framöver.

Ombyggnation och golvläggning

Ibland kan det finnas skäl att lägga nytt golv. Många väljer att göra det i samband med en ombyggnation men vi åtar oss såklart även golvläggning som görs separat. Oavsett om du vill ha ett trägolv, om du vill ha hjälp att reparera ett gammalt golv, om du vill ha heltäckningsmatta eller om det är ett våtrumsgolv som ska ordnas är vi redo att hjälpa dig.

Få en kostnadsfri Offert

Berätta för oss vad du behöver hjälp med så återkopplar vi snarast med en offert.